WEB DIZAJN - :: Dobro došli :: BUMERANG - MARKETING :: Paraćin ::

Idi na sadržaj

Glavni meni

USLUGEWeb dizajn je osmišljavanje i grafička prezentacija sadržaja u formi web prezentacije i drugih web aplikacija. Osnovni dizajn većine stranica na internetu napravljen je korišćenjem programskih jezika HTML (XHTML), CSS i dinamičkog PHP.

Mi Vam nudimo celokupno osmišljavanje, planiranje, pripremu, dizajn, izradu, registraciju domena, hosting, održavanje i administraciju, kao i redizajn internet sajtova. Takođe, radimo promociju sajta po želji klijenta.

Izrada i održavanje prezentacije jesu dve nerazdvojne celine. Koliko je bitno imati dobro urađen i osmišljen web sajt, isto toliko je važno i njegovo redovno održavanje i ažuriranje.


Baneri su reklame sa linkovima koji su usmereni ka vašoj web stranici ili drugim stranicama i predstavljaju jedan od parametara za bolju poziciju na pretraživačima. Mogu biti statični i dinamični, razih oblika i veličina. Statični baneri izrađuju se u obliku statične slike, a dinamični u vidu gif ili flesh animacije.
Razmena banera može se sprovoditi razmenom banera sa drugim web sajtovima,  postavljanjem banera i reklama na portalima koji ovu uslugu nude besplatno,  postavljanje banera na popularnim sajtovima uz novčanu naknadu.

 
Nazad na sadržaj | Povratak na glavni meni