INTERNET MARKETING - :: Dobro došli :: BUMERANG - MARKETING :: Paraćin ::

Idi na sadržaj

Glavni meni

USLUGE


U ekspanziji korišćenja interneta, kada su socijalne mreže postale sastavni deo života, ni jedan posao se ne može završiti bez korišćenja e-maila. Internet postaje primarno sredstvo kako u komunikacijama   i u domenu poslovanja tako i u domenu zabave. Internet marketing je nezaobilazni vid oglašavanja preko kog uz pomoć telekomunikacija i informatičke tehnologije na efikasan način dopirete do ciljne grupe. Internet marketing počinje planiranjem i istraživanjem tržišta nakon čega sledi izrada strategije u kojoj se internet koriste kao kanal poslovne komunikacije, a sve to kao podrška ostvarivanja marketinških ciljeva.SEO optimizacija - optimizacija sadržaja za internet pretraživače, tj. prilagođavanje prezentacije pretraživačima. Njen cilj je da poveća posećenost web sajta. Veća posećenost znači bolju prodaju vaših proizvoda, odnosno veći profit. Ukoliko se prezentacija Vaše firme visoko kotira u web pretraživačima, broj potencijalnih klijenata se povećava. Pravilan izbor ključnih reči, kreativno pisanje tekstova i pravilan odabir sadržaja je osnova za generički internet marketing.

Google oglašavanje - zasniva se na pojednostavljenoj berzi za ključne reči gde se oglašivači takmiče za što bolji položaj oglasa preko licitiranja i cene koju žele da plate za klik ili broj prikazivanja web oglasa. Google oglasi pojavljuju se samo onda kada pretraživač sadrži iste ili slične pojmove kao ključne reči u sadržaju web oglasa.

Facebook oglašavanje - stvaranje oglasa sa slikom i tekstom koji će se prikazivati na stranicama ove mreže, koja je trenutno najveća i marketinški najlakše dostupna mreža. Oglasi se naplaćuju po kliku na oglas te sami određujete vaš dnevni ukupni limit koji ste spremni da potrošite na kampanju. Oglas se prikazuje u kontinuitetu na desnoj strani ekrana, sve dok se ne potroši zadat limit.

Web promocija - brz, opsežan i isplativ način prezentacije neke firme, njenih usluga ili proizvoda. Umrežavanje i stvaranje socijalnih grupa, dostupnost od 24 sata dnevno omogućava stvaranje snažnih i ciljanih marketinških kampanja na internetu.

E-mail marketing - moćno sredstvo za razvoj odnosa na relaciji firma-klijent. Ako se e-mail marketing sprovodi planski, može biti veoma isplativ segment poslovanja.

Interaktivno oglašavanje - reklamiranje kratkih i jasno osmišljenih poruka pretvorenih u video klipove, kreativno osmišljene flash animacije i atratkivne sličice u obliku banera različitih dimenzija sa linkom ka željenom sajtu. Što je više takvih linkova uspeh Vaše interaktivne kampanje je veći.

 
Nazad na sadržaj | Povratak na glavni meni