O NAMA - :: Dobro došli :: BUMERANG - MARKETING :: Paraćin ::

Idi na sadržaj

Glavni meni


Reklamna agencija BUMERANG rezultat je potrebe i težnje za novim izazovima i dokazivanjima. Uvidevši nedostake
tržišta rešili smo da stvorimo takvu agenciju koja će svojim klijentima ponuditi kompletnu uslugu, po sistemu „sve na jednom mestu”. U zavisnosti od obima posla i zahteva angažujemo pojedince ili timove potrebne za kvalitetnu realizaciju ideja. Mi smo kreativni tim koji razvija prepoznatljiv identitet i efektivna dizajnerska rešenja. Profesionalnost i stručnost u svim segmentima prati i maksimalno poštovanje vremenskih rokova. Učestalo korišćenje marketinških sredstava u poslovanju, podiže renome Vaše firme a samim tim povoljno utiče i na profit .

Albert Ajnštajn je rekao da je mašta važnija od znanja. Mi mislimo da je kombinacija mašte i znanja ključ uspeha.


KO SMO

Mi stvaramo neraskidivu vezu između brenda i ciljne grupe (kupaca, potrošača). Kao agencija čija je glavna preokupacija kreativnost, uvek prihvatamo novo i neočekivano, jer se pravila i tendencije marketinga, dizajna i oglašavanja stalno menjaju. Na prvom mestu nam je zadovoljstvo naših klijenata. Rekamna agencija Bumerang primenjuje zakone i pravila o autorskim pravima i za svoje proizvode izdaje sertifikate.

ŠTA RADIMO

Reklamna agencija BUMERANG nudi Vam širok spektar usluga po principu „sve na jednom mestu''. Pored dizajna štampamo i izrađujemo reklamni materijal tako da klijent dobija gotov i upotrebljiv proizvod. Bavimo se testiranjem i istraživanjem tržista da bi smo što je moguće više, pomogli klijentu u izboru najboljeg i najefikasnijeg rešenja.


MI KREIRAMO ZA VAS!

KAKO RADIMO

Direktan kontakt sa klijentima - razgovori o vizijama, strategiji i ciljevima koje projekat treba da predstavlja radi usaglašavanja ideja veoma su važna početna faza koja će formirati temelje budućeg projekta. Otvorenost, kreativnost i kompromis su osobine koje uvek dovode do najboljeg rešenja.
Istraživanje i analiza tržišta - određivanje ciljne grupe potencijalnih kupaca i korisnika jedan je od bitnih faktora za nastanak projekta, i određivanje vizuelnog identiteta.
Vremenski okvir - precizno planiranje i poštovanje dogovorenih rokova. Kada definišemo ideju, odredimo rokove isporuke, kako idejnog tako i konačnog rešenja, naporno radimo da ispunimo zadate rokove.

Razvijanje dizajna - u ovoj fazi kombinujemo analizu, ideju, naše iskustvo i stručnost da razvijemo nekoliko vizuelnih rešenja od kojih će klijent izabrati najbolje. Ono će postati svojevrstan brend i imati dobar odjek u javnosti.
Korekcije - nakon dobijanja povratne informacije od klijenta o predloženim rešenjima, ako je potrebno radimo reviziju projekta da bismo dobili konačno rešenje.

Isporuka - posle konačnog odobrenja od strane klijenta, isporučujemo projekat u svim potrebnim (standardizovanim) formatima.

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Posebno smo ponosni na naš društveno odgovoran rad kojim pokušavamo da bez zarade učinimo nešto za našu zajednicu i okolinu, čime ćemo je barem malo učiniti boljom i lepšom. Svojim primerom pokušavamo da motivišemo druge pojedince i firme da zajedno preduzimamo određene aktivnosti koje će doprineti unapređenju zajednice.

 
Nazad na sadržaj | Povratak na glavni meni